• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

 

Stap 1: de basis

Zorg allereerst voor een mooie variëteit aan kerstgroen. Leg de basis door twee grote takken aan elkaar vast te binden. Zorg voor een stevige constructie en hang deze aan twee punten vast aan je plafond. Zo ontstaat je hangende ornament.

Stap 2: volume en luchtigheid

Grotere takken bind je nog even samen in het middelpunt met wat ijzerdraad en vanuit hier steek je overige materialen in de vorm. Loop goed om je wolk heen en creëer volume. Doe een stapje terug en kijk naar het geheel. Zorg ook voor luchtigheid in je wolk zodat er ruimte ontstaat tussen de takken. Benevel de takken af en toe met wat water voor een fris en groen effect.

Stap 3: sfeer en kleur

Tijd voor de lampjes! Deze verdelen we over de hele wolk en stoppen we diep in de kern. Met het laatste groen kan je de vorm van de wolk benadrukken. Kleur voeg je toe met eucalyptustakken en rozebottel. De takken buig je een beetje in de vorm van de lijnen van de wolk en laat je mooi uitsteken. Zorg voor een scherpe punt onderaan de steel zodat je deze makkelijk in de kern kan steken. Verdeel ze goed, ze zorgen voor speelsheid en rijkdom aan de wolk.

Stap 4: decoratie

Als kers op de taart voeg je de Sissy-Boy ornamenten toe aan de wolk. Je kan ze aan de uiteinden van de takken hangen, of aan een klein draadje. Verdeel ze goed en zorg voor speelsheid in de wolk. Twee grote papieren sterren plaats je in de kern van de wolk, en voilà: je kerstwolk is klaar!