• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

 

TIPS OM DEZE KERSTTAFEL THUIS TE CREËEREN

 

Gedekte tafel

Verras je gasten door ze al te verwelkomen met een volledig gedekte tafel. Met een prachtige vooraf gedekte tafel is de toon van de avond meteen gezet.

Borden

Bij een uitgebreid diner horen meerdere borden! Werk met verschillende vormen en lagen borden voor een rijk gevoel. Voor deze tafel gebruikten we een lila dinerbord en een beige ontbijtbord met een paars randje. Met de toevoeging van een klein accentbordje in de vorm van een hartje of een hand creëer je een leuke speelsheid.

Placemats

Voor een eclectisch effect gebruik je placemats met verschillende prints en leg je ze op verschillende manieren neer. Vouw je placemats bijvoorbeeld eens dubbel en leg er een aantal verticaal onder de borden voor een speels gevoel.

Kaarsen

Mix & match je kaarsen door te variëren in hoogte, kleur, dikte en beschildering. Combineer een hogere kandelaar bijvoorbeeld met kortere kaarsjes en maak een leuke mix van beschilderde kaarsen met effen dinerkaarsen. Onze beschilderde kaarsen worden met de hand beschilderd in Italië, dus geen één kaars is hetzelfde!

Candle pins

Maak je kaarsen extra rijk met de leuke verschillende goudkleurige candle pins die je kunt bevestigen aan je kaars. Voeg wat liefde toe aan je tafel met de twee handen die samen een hartje vormen of versier een effen kaars met onze maancyclus prikker.

Dennentakken

Nooit teveel groen op je kersttafel! Voeg dennentakken en bessen toe aan het midden van je tafel en haal de natuur in huis.

Kerstvogels

Versier je dennentakken met onze glas geblazen kerstvogels voor extra kleur op tafel. Niet alleen leuk voor in je kerstboom, maar dus ook om de tafel mee op te vrolijken.

Grande finale

Add some glitter! Voeg glitters en sterren toe om je tafel het ultieme Kerst- en feestgevoel te geven.