• 14 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • 45+ winkels
Country/Language

NU 15% KORTING* OP FASHION WOMEN, MEN EN KIDS | INTERESSE IN PRIVATE SHOPPING?

NU 15% KORTING* OP FASHION WOMEN, MEN EN KIDS | INTERESSE IN PRIVATE SHOPPING?

Materialen in de mix

Mix & match natuurlijke materialen zoals hout en marmer voor een sfeer in huis die helemaal van nu is. Een niet te missen trend is resin. Dit materiaal bootst de look van tortoise na, want natuurlijk gebruiken we niet echt schildpad. Resin is populair in items voor in huis, maar ook in sieraden en tassen.

Botanische kunstwerken

De prints die je tijdens de Days of Homeland bij Sissy-Boy ziet, staan geheel in teken van designthema L'Art Botanique. Grafisch designers Joan An en Froukje maken in de prints een spannende combinatie van natuurlijke elementen en kunstwerken: van flora en fauna tot lijntekeningen en kleurvlakken. Je ziet deze bijzondere botanische kunstwerkjes terug in de gehele Days of Homeland collectie.

Kleuren uit de natuur

In het kleurenpallet van dit seizoen zie je veel groen terug. Deze kleur haal je niet alleen met planten in huis, maar ook met rijkgekleurde groene woonaccessoires, zoals een velvet sierkussen of warme sprei. Daarnaast is er een sterke opmars van aardetinten. Denk hierbij aan warme kleuren, zoals terracotta, amber, oker en beige. Deze twee kleurgroepen zijn ook nog eens erg stijlvol te combineren.

Luxe uitvoering

De items uit de Days of Homeland collectie geven een ultiem luxegevoel. Dit gevoel ervaar je door de keuze voor hoogwaardige materialen en afwerkingen. Denk hierbij aan kussens van rijke geweven stoffen met daarop bijzonder uitgewerkte borduursels. Ook zie je in de collectie veel materialen die dat luxegevoel geven, zoals brass, marmer, velvet en email.

Hoe ga jij deze interieurtrends in jouw woning verwerken?