• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Sissy-Boy: Al 40 jaar jouw geluksbrenger

Een rustig momentje voor jezelf in het ochtendzonnetje, een warme kop koffie in je hand en de zon op je gezicht. Verse lakens van knisperend katoen op een nét opgemaakt bed. De geur van een mooi boeket bloemen. Wij geloven dat het leven draait om deze kleine geluksmomentjes. Dit jaar bestaat Sissy-Boy 40 jaar, en dat vieren we door ons geluk met jou te delen. 

Geluksmomentje #1: Een vers kopje koffie
De hele maand september staat in het teken van geluk! Iedere week verassen we een andere stad met een klein geluksmomentje. De eerste week kon je ons vinden in Den Bosch en Eindhoven met een bakfiets vol verse kopjes koffie en cappucino mét natuurlijk een klavertje vier koekje!

Geluksmomentje #2: Lieve berichtjes
Van complimentjes gaat je hart sneller kloppen. Een kleinigheidje, een lief gebaar, wat mooie woorden, er is niet veel voor nodig om een lach op iemands gezicht te toveren. Daarom gingen wij op pad in Utrecht en Amsterdam om complimentjes uit te delen!

Geluksmomentje #3: Vers gewassen beddengoed
Knisperend katoen en de geur van wasverzachter. Er is toch niks lekkerder dan 's avonds in een bed te duiken dat nét is opgemaakt met vers gewassen beddengoed?! Wij hebben 5 gelukkige winnaars verrast met een opgemaakt bedje. Met het dekbed van Futton Factorij, wasmiddel van Steamery en natuurlijk ons eigen beddengoed zijn we op pad gegaan om de winnaars te verrassen én hun bed op te maken.

Geluksmomentje #4: De geur van verse bloemen
 64% van de mensen vindt de geur van bloemen een écht geluksmomentje. Daarom verrasten wij 5 winnaars met een gigantische bos bloemen van Bloomon in een van onze eigen vazen. 

Wat is voor jou een geluksmomentje?

Voor ons 40-jarig jubileum wilden wij graag antwoord geven op deze vraag, om te onderzoeken waar Nederlanders nou écht gelukkig van worden. Aanleiding voor ons en het World Happiness Report om een onderzoek uit te zetten op zoek naar geluksmomentjes!