MEN ESSENTIALS

lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum lorem 

Men Essentials

De Men Essentials Collection is met zorg ontworpen voor een stijlvolle, tijdloze garderobe. Deze collectie staat voor kwaliteit, duurzaamheid en de perfecte fit. Hij bindt zich niet aan een seizoen, maar aan stijl en comfort. Deze hoogwaardige klassiekers zijn genummerd en komen terug in elke collectie. Met de Men Essentials Collection kan je eindeloos combineren en ben je altijd goed gekleed.

Shop Men Essentials Collection >>

The Breton SWEATER

Deze Iconische klassieker werd in 1858 geïntroduceerd als het officiële uniform van de Franse marine. Veel matrozen kwamen uit Bretagne, daarom werd de streeptrui al snel de Bretonse trui genoemd.
De geschiedenis van de ‘Breton Sweater’ leidt terug naar zeevaarders in het noorden van Frankrijk. Het oorspronkelijke ontwerp bevatte 21 strepen: een voor elk van de overwinningen van Napoleon, maar overal ter wereld hebben designers varianten op de oorspronkelijke stijl ontworpen. Of het nu gaat om chic Parijs of Hollywood-glamour: nautische strepen spelen een sleutelrol bij ieder ontwerp.

De Breton Sweater van Sissy-Boy is van zacht organisch katoen en is perfect voor een klassieke, casual look.

Shop The Breton sweater

The Structured Henley

De Henley is vernoemd naar het Egelse stadje Henley-on-Thames, waar het T-shirt in 1839 onderdeel werd van het prestigieuze roeiersuniform. De iconische Henley is gemaakt van zacht kantoen en heeft hoorn look knopen.

Shop de Henley tee >>

Willkommen bei Sissy-Boy

Land wählen

Language