Jacken

17 oder die 17 Produkte

Filter

Filters

Farbe

Farbe
Zeig alles

Marke

Marke
Zeig alles

Preis

Größe

Größe
Zeig alles
17 oder die 17 Produkte

Een warme jas voor in de winter, een licht jack voor de zomermaanden en een fijne tussenjas voor de lente of herfst. Bij Sissy-Boy vind je jassen voor elk seizoen en bij iedere look! Deze herfst en winter staan in het teken van fake-fur jassen, wollen exemplaren en jassen met all over prints. De modellen variëren van kort tot lang en getailleerd tot oversized. Of jij nu een stijlvolle trenchcoat zoekt of een trendy teddy jas, Sissy-Boy zorgt ervoor dat je de juiste jas aan je kapstok hebt hangen. Jij hebt je jas binnen no-time in huis wanneer je deze online besteld.

 

Regen op komst? Rains heeft een uitgebreide collectie regenjassen zodat jij de regenachtige dagen in stijl kan trotseren. Vervang je regenponcho door een van de trendy en waterafstotende regenjassen van Sissy-Boy, dan kan jij weer heel wat regenbuien doorstaan.

 

Wil jij je jassengarderobe graag uitbreiden, maar wil je hier niet teveel aan besteden? Neem dan eens een kijkje in onze dames jassen sale. Kortom, bij Sissy-Boy ben je aan het goede adres voor de laatste trends op het gebied van damesjassen.

 

Willkommen bei Sissy-Boy

Land wählen

Language