shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Win een nachtje weg & €250,- shoptegoed

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Win een nachtje weg & €250,- shoptegoed

Sissy-Boy viert vandaag de liefde. En ook bij dit feestje hoort natuurlijk een mooi cadeau. Je maakt daarom via Instagram kans op een nachtje weg én €250,- Sissy-Boy shoptegoed!

De prijs

De prijs bestaat uit een luxe hotelovernachting in ‘s-Hertogenbosch bij The Duke Boutique Hotel inclusief ontbijt, een heerlijke lunch bij onze Sissy-Boy Daily én €250,- Sissy-Boy shoptegoed! Neem jij romantisch jouw valentijn mee op pad of maak je er een gezellig weekend van met een vriend of vriendin?

Meedoen

Meedoen aan deze winactie is simpel. Like de post op Instagram, volg @sissyboy1982 en @thedukeboutiquehotel en laat in een reactie onder de post weten waarom juist jij deze overnachting zou moeten winnen. Vergeet natuurlijk niet de persoon met wie jij deze actie wil winnen te taggen.

Voorwaarden 

Meedoen aan de winactie kan tot en met zondag 16 februari. De winnaar wordt maandag via Instagram stories bekend gemaakt. De hotelovernachting is geldig op een zondag naar keuze, op basis van beschikbaarheid.