shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

The Duchess Serie

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
The Duchess Serie

Met trots introduceert Sissy-Boy de stijlvolle The Duchess serie. Met deze serie breng je het hotellobby-gevoel naar je woonkamer. De serie bestaat uit een bank in verschillende formaten, een loveseat en een hocker, waarmee je zelf een zithoek samenstelt die perfect aansluit op jouw woonwensen.

Nieuw maar vertrouwd

Voor de echte Sissy-Boy liefhebbers zullen de meubels uit The Duchess serie vertrouwd aanvoelen. Deze serie is namelijk de opvolger van de Amsterdam serie, een van de favorieten uit onze Homeland collectie. Toch is The Duchess anders. De nieuwe meubels hebben veel aanpassingen en vernieuwingen, maar dan wel zonder het vertrouwde gevoel te verliezen.

Vintage look

De meubels uit de serie hebben een echte vintage feel. Door de hoge poten en de slanke, ranke lijnen voelen ze lekker luchtig. Bijzonder is de verhouding tussen het frame en de zitkussens. De terugliggende armleuningen van de banken en loveseat zorgen voor extra elegantie en versterken de vintage look.

Fluweelzacht materiaal

De serie is uitgevoerd in een zacht velvetmateriaal dat zorgt voor een luxe uitstraling en een comfortabele zitervaring. De fluweelzachte stof is gemaakt van 100% polyester, waardoor de meubels geschikt zijn voor zeer intensief woongebruik. De meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals roest, okergeel en grijsblauw.