shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Sissy-Boy giftbox: het mooiste kerstcadeau

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Sissy-Boy giftbox: het mooiste kerstcadeau

Op zoek naar het mooiste cadeau voor onder de kerstboom of een relatiegeschenk waarvan de ontvanger wél warm loopt? Dan ben je bij Sissy-Boy aan het juiste adres. Speciaal voor de feestdagen hebben we verschillende Sissy-Boy giftboxes voor je samengesteld die stuk voor stuk een feestje zijn om te geven én om te krijgen. We geven je een sneak peek van deze boxes!

Sissy-Boy giftboxes

Sissy-Boy heeft vier verschillende giftboxes samengesteld: de Full Bloom, Desert Spice en twee varianten van de Tender Breeze. Iedere box is gericht op een unieke ontvanger, zodat je altijd een cadeau geeft dat in de smaak valt. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor de ultieme theeleut of voor een echt gezelligheidsdier. Je koopt zo'nt Sissy-Boy giftbox exclusief in onze winkels.

Full Bloom

Deze Sissy-Boy giftbox is het ideale geschenk voor echte gezelligheidsdieren. De box bevat drie sfeervolle interieuritems met een luxe uitstraling, waaronder een goudkleurige fotolijst met dubbel glas voor een bijzondere foto of gedroogde bloemen. Ook zit er een donkergroene velvet kussensloop in met print van goudkleurig garen én een heerlijke Full Bloom geurkaars met een zoete, bloemige geur. Met deze feestelijke giftbox maak je van thuiskomen een waar feestje!

Desert Spice

Deze Sissy-Boy giftbox is het geschenk waar iedereen die toe is aan wat welverdiende me-time op zit te wachten. Met de inhoud van deze feestelijke box tover je de badkamer om in een ware hamam! De box bevat een ruime, fluwelen toilettas met grote pompom, een roze met geel washandje en een gastenhanddoek met kreeftprint in diezelfde kleuren. De badkameraccessoires hebben stuk voor stuk een rijke uitstraling. De geurstokjes in de sterke, spicy geur Desert Spice maken het pakket helemaal af.

Tender Breeze

Van deze Sissy-Boy giftbox krijg je het zelfs tijdens de koude maanden nog warm! De feestelijke box bevat twee mokken, twee theelepels en een heerlijke geurkaars. Het is daarom het perfecte geschenk voor koukleumen en koffie- en theeleuten. De porseleinen mokken, in peacock blue of zwart, zijn handgemaakt en vormen een perfect paartje met de zilverkleurige theelepels met daarop een parmante pauw. De box wordt afgemaakt met een Tender Breeze geurkaars met een zachte, frisse geur. Met wie ga jij deze kerst een hartverwarmend drankje drinken?

Bestel een Sissy-Boy giftbox >