shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Opening nieuwe Sissy-Boy winkel in Den Bosch

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Opening nieuwe Sissy-Boy winkel in Den Bosch

Donderdag 28 november is de langverwachte opening van de gloednieuwe Sissy-Boy winkel in Den Bosch. Sissy-Boy is al langer in de Bossche Verwersstraat te vinden, maar is vanaf deze week officieel verhuisd naar het prachtige pand op nummer 33. We vertellen je vol trots alles over onze nieuwste winkel!

Complete Sissy-Boy ervaring

In de nieuwe winkel vind je alles wat Sissy-Boy te bieden heeft. Natuurlijk slaag je er voor een outfit uit de laatste collectie fashion, maar ook je huis kleed je mooi aan met Sissy-Boy. De Homeland collectie bestaat uit meubels én woonaccessoires die van je huis een thuis maken. In de Bossche winkel zit daarnaast een Sissy-Boy Daily, waar je gezellig een hapje en drankje doet. We openen de deuren van onze nieuwste winkel trouwens precies op tijd voor al je kerstinkopen! Van unieke kerstornamenten tot de mooiste cadeautjes voor onder de boom.

Sissy-Boy Den Bosch

Pand met een verhaal

De Verwersstraat is een eeuwenoude straat in de Bossche binnenstad. Vroeger heette de straat trouwens de Lange Kolfertstraat, maar toen er in de 13e eeuw steeds meer lakenschilders (verwers) kwamen wonen, kreeg de straat haar huidige naam. Sissy-Boy is natuurlijk niet de eerste die dit pand betrekt. Jarenlang was de bank Lentjes & Drossaerts op dit adres te vinden. Het bewijs hiervan vind je in onze kelder, waar nog een complete kluis zit! Je hoeft de kluis bij ons gelukkig niet te kraken, want de schatten liggen gewoon in onze schappen.

Sissy-Boy sausje

Ondanks dat ons nieuwe thuis de laatste jaren al gebruikt werd als winkelpand, is er de afgelopen weken flink geklust in de winkel. Natuurlijk moest dit pand ook het typische Sissy-Boy gevoel krijgen. Precies op tijd voor de opening staat alles inmiddels klaar voor jouw komst en we laten jou het resultaat heel graag trots zien!

Kom je snel langs bij Sissy-Boy in Den Bosch?

Sissy-Boy Den Bosch

Sissy-Boy Den Bosch

Adres: Verwersstraat 33, 5211 HT Den Bosch
 
Openingstijden:
Maandag 12:00 - 18:00
Dindag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00