shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Sissy-Boy's Maison de Noël: hét kerstevent

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Sissy-Boy's Maison de Noël: hét kerstevent

It's almost the most wonderful time of the year! Met nog maar even te gaan tot de feestdagen losbarsten is het hoog tijd om het ultieme kerstgevoel in huis te halen. Als jouw persoonlijke party planner helpt Sissy-Boy je hier een handje bij. Hét moment om de prachtige Sissy-Boy kerstsferen te ervaren is tijdens het kerstevent Sissy-Boy's Maison de Noël.

Kerstsfeer proeven bij Maison de Nöel

In het weekend van 7 en 8 december wordt het West-Indisch Huis in Amsterdam volledig omgetoverd tot Sissy-Boy's Maison de Noël. Neem een kijkje in de woonkamer met prachtige bomen vol kerstornamenten, waar onze stylisten laten zien hoe je een kerstboom persoonlijk én stijlvol versierd. Extra leuk: je kan je kerstbal laten personaliseren! In de eetkamer met grote gedekte kersttafel leer jij de fijne kneepjes van het tafeldekken én geniet je als eerste van de nieuwe Sissy-Boy wijn. Vergeet niet langs de fashion corner te lopen voor de ultieme kerstlook, compleet van mode tot feestkapsel. En last but not least: bij Sissy-Boy's Maison de Noël slaag je óók voor het perfecte kerstcadeau voor hem, haar en kids.

Sissy-Boy's Maison de Noël bezoeken

Wil je op zaterdag 7 of zondag 8 december een bezoek brengen aan Sissy-Boy's Maison de Noël? Koop dan voor €7,50 een ticket (inclusief servicekosten én een kortingsvoucher van €5,-). Om de rust te bewaren in het huis koop je een ticket voor een tijdvak. Wil je na dit tijdvak nog even blijven hangen in de kerstsferen? Je bent de hele dag welkom op de gezellige binnenplaats waar je food stands met heerlijke glühwein, warme chocolademelk, verse zoetwaren en gezellige (live) muziek vindt.

Bestel nu je tickets voor het kerstevenement van het jaar!

Meer weten over Sissy-Boy's Maison de Noël? Lees hier alle informatie én meld jezelf aan voor het Facebook event om op de hoogte te blijven van alles rondom Maison de Noël.

0