shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

De Huismuts deelt haar tips voor dé feesttafel

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
De Huismuts deelt haar tips voor dé feesttafel

Lekker lang tafelen en samen eten is onlosmakelijk verbonden aan de feestdagen. Natuurlijk kan dit in een restaurant, maar nóg leuker is het om thuis het restaurantgevoel te creëren. Rachel van Sas (@dehuismuts) deelt daarom haar tips voor de perfecte feesttafel.

Feestelijk thema

Het tafeldekken begint bij een thema, vertelt Rachel. Ga je voor donker, licht, funky of juist heel klassiek? Kies vervolgens je servies. Wat dacht je van goud- of rosékleurig bestek? Ook sfeervolle verlichting is cruciaal voor een feestelijke tafel. Natuurlijk vind je alles wat je nodig hebt voor een sfeervolle feesttafel in de Sissy-Boy winkels.

Mix & match

Net zoals de kerstboom mag de tafel dit jaar over de top zijn en rijk aangekleed worden met gekleurd glaswerk, donker servies en een zwaar linnen tafelkleed. Niet alles hoeft bij elkaar te passen. Het mag júist clashen in kleur en materiaal, want mixen en matchen is helemaal van nu.

Bekijk hieronder de video waarin Rachel haar perfecte feesttafel laat zien: