shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Kerstboom optuigen met Elisah van Interior Junkie

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Kerstboom optuigen met Elisah van Interior Junkie

Interior- én kerstjunkie Elisah Jacobs (@interiorjunkiecom) hangt dit jaar haar XXL kerstboom van maar liefst 3,5 meter hoog vol met bijzondere Sissy-Boy kerstornamenten. Ze deelt haar tips voor dé perfecte over the top kerstboom.

Kitscherige kerstfiguurtjes

Elisah: "Ik ben flink losgegaan op de kerstcollectie bij Sissy-Boy. Dit jaar zijn er weer zoveel kitscherige kerstfiguurtjes die uiteraard niet mogen ontbreken in mijn kerstboom." Haar favoriet uit de collectie van dit jaar? De walvis! Elisah ziet kerstornamenten als kleine kunstwerkjes en geeft de tip om door de jaren heen je eigen verzameling bij elkaar te sparen. Ook leuk: een ornament als kerstcadeau. Zo geeft Elisah haar neefje elk jaar een nieuw figuurtje cadeau.

Absoluut geen ballen

Volgens Elisah zijn er eigenlijk geen regels als het op het optuigen van de kerstboom aankomt. Haar aanpak? "Hoe voller hoe beter, altijd figuurtjes en absoluut geen ballen!" Elisah verspreidt als eerste de grootste figuurtjes mooi over de boom. Hierna hangt ze de iets kleinere én meest bijzondere ornamenten bovenin de boom. Deze verdienen namelijk het mooiste plekje!

Ontdek alle tips van Interior Junkie Elisah in de video: