shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Gerecycled teak bij Sissy-Boy

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Gerecycled teak bij Sissy-Boy

Sinds kort vind je verschillende teakhouten artikelen in de Sissy-Boy Homeland collectie. Deze accessoires zijn het perfecte natuurlijke element voor een stijlvolle tafelsetting. Heb jij ze al in onze winkels zien liggen?  

Teakhouten artikelen

In de collectie vind je verschillende artikelen van teakhout. Denk aan schaaltjes in verschillende formaten, bestek, een botermesje en een slaset. Haal de hele collectie in huis of kies een aantal favorieten om een subtiele natuurlijke touch te geven aan je gedekte tafel.

Natuurlijk materiaal

Natuurlijke materialen zijn op dit moment een interieurtrend waar je niet omheen kan. Je kunt, natuurlijk, alle kanten op met natuurlijke materialen. Denk maar eens aan jute, bamboe, rotan én natuurlijk teak. Dit laatste materiaal hebben we een tijdje moeten missen in het interieur, maar is inmiddels gelukkig weer terug van weggeweest. De teakhouten accessoires in de Homeland collectie zijn bovendien gemaakt van gerecycled hout.

Tafel dekken met teak

Inspiratie nodig om teak in je interieur te verwerken? Bij Sissy-Boy gaan we op zoek naar spannende combinaties. Juist die optelsom van verschillende ingrediënten zorgt voor een fijne sfeer in huis. Een natuurlijk materiaal zoals teakhout combineert bijvoorbeeld mooi met een koel materiaal zoals metaal. Ook staan de artikelen door hun warme tint goed bij een contrasterend zwart servies. Mix & match om jouw favoriete tafelsetting te ontdekken.