shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Maak kennis met de Baron serie

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Maak kennis met de Baron serie
Heb jij al kennis gemaakt met het nieuwe lid van de Sissy-Boy familie? De Baron serie is onlangs toegevoegd aan de Homeland collectie en de kans is groot dat je meteen om bent wanneer je de meubels uit deze serie eenmaal hebt ervaren.

Eigentijds jasje

Komt de Baron je bekend voor? Dat zou zomaar kunnen, want deze nieuwe Sissy-Boy serie is voortgekomen uit onze klassieker de Berlijn. De Baron meubels hebben daardoor hetzelfde vertrouwde gevoel, maar dan op een nieuwe en eigentijdse manier.

Italiaanse plofbank

De Baron bank is een echte plofbank, maar dan wél een met de uitstraling van een Italiaanse design bank. Voor een hoog comfort hoef je bij deze bank dus niet in te leveren op de looks. De bank is uitgevoerd in XL-formaat en met de bijbehorende hocker creëer je zelfs nog meer zitplekken.

Voor het hele gezin

De meubels uit deze serie zijn gemaakt voor het hele gezin. Zo zijn de meubels gemaakt van een onderhoudsvriendelijke gemêleerde stof. Ideaal voor plakkerige kinderhandjes, gezellige borrelavonden en bankhangen met de hond.

Compleet plaatje

De bank bestaat uit twee afzonderlijke delen: de sofa en de lounge. Bestel de bank met een hoek aan de linker- óf rechterkant, maar net wat goed past in jouw woonkamer. De serie is verkrijgbaar in 10 kleuren, zoals grijs en naturel, maar ook blauw en roze. Met de bijbehorende hocker en lendekussens maak je de bank helemaal af!