shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Beschikbaarheid online collectie

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Beschikbaarheid online collectie

Beste Sissy-Boy klant,

Wij krijgen vaak vragen wanneer de volledige collectie van Sissy-Boy weer online verkrijgbaar is. We snappen dat de webshop gemist wordt, wij missen deze ook!

Goed nieuws, achter de schermen werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat je straks weer de uitgebreide collectie van Sissy-Boy online kunt shoppen.

Waarom duurt dit zo lang, vraag je je misschien af?

Het belangrijkste van een goede webshop is logistiek: ervoor kunnen zorgen dat de juiste pakketjes snel bij de juiste klant zijn. Momenteel zijn we bezig om een geheel nieuw magazijn in te richten voor Sissy-Boy om ervoor te zorgen dat het logistieke proces optimaal ingericht kan worden. Een heel nieuwe magazijn inrichten kost heel veel tijd, als je nagaat dat we bij Sissy-Boy meer dan 15.000 producten in de collectie hebben! Dat is ook de reden dat het langer duurt tot de nieuwe webshop met de uitgebreide collectie weer live gaat. Onze inschatting is dat dit in het tweede kwartaal van 2020 zal zijn. 

Waarom verkopen jullie wel meubels online?

Gelukkig kunnen wij de meubels uit onze Sissy-Boy Homeland collectie rechtstreeks door onze meubelleverancier bij de klant thuis laten leveren; dat is de reden dat we die al wel online kunnen aanbieden. Ook proberen we online je al zoveel mogelijk inspiratie te geven wat er in de winkels te koop is! In alle winkels is wel onze uitgebreide collectie te koop.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.