shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Beschikbaarheid online collectie

Arrow Thin Right Icon
Beschikbaarheid online collectie

Beste Sissy-Boy klant,

Wij krijgen vaak vragen wanneer de volledige collectie van Sissy-Boy weer online verkrijgbaar is. We snappen dat de webshop gemist wordt, wij missen deze ook!

Goed nieuws, achter de schermen werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat je straks weer de uitgebreide collectie van Sissy-Boy online kunt shoppen.

Waarom duurt dit zo lang, vraag je je misschien af?

Er wordt op dit moment een nieuwe webshop gebouwd, om ervoor te zorgen dat de juiste pakketjes snel bij de juiste klant zijn. Onze inschatting is dat de nieuwe site in het eerste kwartaal van 2020 online gaat. 

Waarom verkopen jullie wel meubels online?

Gelukkig kunnen wij de meubels uit onze Sissy-Boy Homeland collectie rechtstreeks door onze meubelleverancier bij de klant thuis laten leveren; dat is de reden dat we die al wel online kunnen aanbieden. Ook proberen we online je al zoveel mogelijk inspiratie te geven wat er in de winkels te koop is! In alle winkels is wel onze uitgebreide collectie te koop.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Team Sissy-Boy