shoppingbag
Close Alternative Icon
Bekijk onze stijlvolle Homeland collectie en laat je inspireren. BEKIJK ONZE STIJLVOLLE HOMELAND COLLECTIE EN LAAT JE INSPIREREN

Sissy-Boy Blog

Onderhoud van de bank

Onderhoud van de bank

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw meubel, hebben we een aantal onderhoudstips voor je op een rijtje gezet:
1. Het is belangrijk om de kussens van het meubel ongeveer 1x per week op te schudden. Zo voorkom je dat de kussens inzakken of vervormen.
2. Wij raden je aan om het meubel niet in (direct) zonlicht te plaatsen. Zo kan er verkleuring van de stof optreden. 
3. Wil je de stof reinigen of behandelen? Lees dan al onze tips en tricks in de bijbehorende care manual óf op deze pagina. 

Continue reading

Bistro Serie

Bistro Serie
Als wij aan Parijs denken, dan denken we aan de charmante terrasjes. Met de fraaie Bistro serie haal je dat gevoel in je eigen huis of tuin. De stoeltjes, het ronde tafeltje en het bankje hebben een speciale weeftechniek, die doet denken aan het tegelmotief van een appartement aan de Rue Saint Honoré. Deze Parisienne tuinset is handgemaakt en is verkrijgbaar in twee kleurstellingen: rood en blauw. Geef jouw terras een stijlvolle Franse-touch met deze serie! Continue reading

Kussens met prints

Kussens met prints

Ben je op zoek naar mooie kussens om jouw nieuwe of juist oude bank op te vrolijken? In onze winkels vind je een grote selectie kussens voor op je bank en stoelen, met de meest vrolijke en opvallende prints.
In de collectie vind je onder andere prints met tijgers, vlinders, maki's en pauwen. Afgewerkt met een gouden bies, pompons of franjes. Kortom: er is altijd een favoriet om uit te kiezen. 

Continue reading

La Fête Du Jardin

La Fête Du Jardin
De zomer is aangebroken. Warme zonnestralen op je gezicht, iedere ochtend een bakje koffie op je eigen terras en gezellige tuinavonden met vrienden. Krijg jij al zomerkriebels? Het zijn de kleine momenten die een mens gelukkig maakt. Met de Green Days of Homeland collectie haal je het gevoel van de lente in huis (of tuin) door de combinatie van frisse kleuren, vrolijke prints en uitgesproken designs. Een collectie voor dromers, tuinfeestbeesten, de onverbeterlijke romantici en de carpe diëm-ers van deze wereld. Continue reading