• Gratis retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Aangepaste service

Retourneren

Heb je onlangs iets gekocht in onze winkel maar wil je dit terugbrengen? Geen probleem, dan mag je deze gewoon retourneren als onze winkels weer open zijn.

Loyalty voucher

Heb je nog een loyalty voucher die je wilt besteden? Dan kun je deze online inleveren of wachten tot onze winkels open zijn.

Klantenservice

De klantenservice is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur t/m 17:00 uur. Door de tijdelijke sluiting van onze winkels, is het bij de webshop en klantenservice drukker dan normaal. Hierdoor kan het zijn dat je langer op een antwoord moet wachten. We doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen!

Bezorging

Onze bezorger DHL heeft hun procedures bijgesteld om de veiligheid van een ieder te kunnen waarborgen. Kijk op de site van DHL voor de genomen maatregelen betreft het bezorgen. Het kan voorkomen dat een zending naar een huisadres of een retour vanaf een DHL ServicePoint een dag langer onderweg is.

DHL ServicePoint

Heb je gekozen om jouw pakket af te laten leveren bij een DHL ServicePoint, maar is dit ophaalpunt momenteel gesloten? Geen zorgen. Jouw pakket wordt terug gehaald naar ons distributiecentrum waarbij wij hem retour boeken. We raden je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen naar jouw thuisadres.