shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND
Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon

  THE DUCHESS

  Elegantie met een vintage look: The Duchess serie. De meubels hebben een stijlvolle uitstraling door het velvet materiaal, de slanke lijnen en hoge zware metalen poten.

  Shop de collectie >

  Nieuwe collectie

  Op dit moment is het mogelijk om meubels online te shoppen. We werken aan een nieuwe site met een uitgebreide collectie.

  Bekijk het aanbod in onze winkels >

  Baron serie

  De Baron serie is een bank en hocker voor het hele gezin. De bank is onderhoudsvriendelijk, comfortabel én heeft een prachtige uitstraling door het Italiaanse design.

  Ontdek meer >

  LONDON SERIE

  Een sierlijke bank met een unieke vorm. Een echte eyecatcher die ook nog eens heerlijk zit.

  Ontdek meer >
  Sissy-Boy schoenen

  Sissy-Boy schoenen

  Omdat je outfit pas écht af is met een paar stijlvolle schoenen aan je voeten, trappen wij het nieuwe jaar af met een nieuwe Sissy-Boy schoenencollectie. 

  Ontdek de schoenen in onze winkels>

  Van onze instagram

  Raak geïnspireerd door de Homeland collectie

  Watch the video
  Play Video Icon

  blog

  • januari 05, 2020 Beschikbaarheid online collectie
   Beschikbaarheid online collectie

   Wij krijgen vaak vragen wanneer de volledige collectie van Sissy-Boy weer online verkrijgbaar is. We snappen dat de webshop gemist wordt, wij missen deze ook!

   Lees hier alle updates over de beschikbaarheid van de online collectie.  

  • januari 01, 2020 Nieuw: Sissy-Boy schoenencollectie
   Nieuw: Sissy-Boy schoenencollectie Met Sissy-Boy geef je vorm aan je leven: van je outfit tot aan je interieur. Omdat je outfit natuurlijk pas echt af is met een paar stijlvolle schoenen aan je voeten, presenteren wij vol trots presenteren de nieuwe Sissy-Boy schoenencollectie.
  • december 20, 2019 Zó worden onze kerstballen gemaakt
   Zó worden onze kerstballen gemaakt In de Sissy-Boy kerstcollectie vind je dit jaar 250 unieke kerstballen en ornamenten voor de kerstboom uit je dromen. Wist je dat veel van deze ornamenten met de hand gemaakt worden? We geven je een kijkje achter de schermen.
  • december 12, 2019 De Huismuts deelt haar tips voor dé feesttafel
   De Huismuts deelt haar tips voor dé feesttafel Lekker lang tafelen is onlosmakelijk verbonden aan de feestdagen. Natuurlijk kan dit in een restaurant, maar nóg leuker is het om thuis het restaurantgevoel te creëren. Rachel van Sas (@dehuismuts) deelt daarom haar tips voor de perfecte feesttafel.

  Newsletter

  Mis nooit meer een exclusieve actie of trend. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.