shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND
Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon

  Kerst bij Sissy-Boy

  Haal het ultieme kerstgevoel in huis met de Sissy-Boy kerstcollectie. Je ontdekt de collectie in onze winkels. Where stories come together.

  Bekijk onze winkels >

  20% KORTING*

  *Geldig op The Duchess, Baron, London, Amsterdam, The Count, The Countess en de Atlas kast.

  Shop de collectie >

  Nieuwe collectie

  Op dit moment is het mogelijk om meubels online te shoppen. We werken aan een nieuwe site met een uitgebreide collectie.

  Bekijk het aanbod in onze winkels >

  Baron serie

  De Baron serie is een bank en hocker voor het hele gezin. De bank is onderhoudsvriendelijk, comfortabel én heeft een prachtige uitstraling door het Italiaanse design.

  Ontdek meer >

  LONDON SERIE

  Een sierlijke bank met een unieke vorm. Een echte eyecatcher die ook nog eens heerlijk zit.

  Ontdek meer >
  Maison de Noël

  Maison de Noël

  In het weekend van 7 en 8 december wordt het West-Indisch Huis in Amsterdam volledig omgetoverd tot Sissy-Boy's Maison de Noël: dé bestemming voor een ultieme kerstbeleving. Bestel nu je tickets en laat je tijdens dit event verwonderen door de prachtige Sissy-Boy kerstsferen.

  Bestel je tickets >

  Van onze instagram

  Sissy-Boy kerstcollectie: where stories come together

  Watch the video
  Play Video Icon

  blog

  • november 13, 2019 Beschikbaarheid online collectie
   Beschikbaarheid online collectie

   Wij krijgen vaak vragen wanneer de volledige collectie van Sissy-Boy weer online verkrijgbaar is. We snappen dat de webshop gemist wordt, wij missen deze ook!

   Lees hier alle updates over de beschikbaarheid van de online collectie.

  • november 12, 2019 Sissy-Boy giftbox: het mooiste kerstcadeau
   Sissy-Boy giftbox: het mooiste kerstcadeau Op zoek naar het mooiste cadeau voor onder de kerstboom of een relatiegeschenk waarvan de ontvanger wél warm loopt? Dan ben je bij Sissy-Boy aan het juiste adres. Speciaal voor de feestdagen hebben we verschillende giftboxes voor je samengesteld die stuk voor stuk een feestje zijn om te geven én om te krijgen. 
  • november 07, 2019 Sissy-Boy's Maison de Noël: hét kerstevent
   Sissy-Boy's Maison de Noël: hét kerstevent Met nog maar even te gaan tot de feestdagen losbarsten is het hoog tijd om het ultieme kerstgevoel in huis te halen. Sissy-Boy helpt je hier een handje bij. Hét moment om de Sissy-Boy kerstsferen te ervaren is tijdens het kerstevent Maison de Noël.
  • oktober 31, 2019 Alles over de Botanic Monkey print
   Alles over de Botanic Monkey print Eén kunstwerkje dat speciaal voor de Days of Homeland collectie is ontworpen, is de Botanic Monkey print. We nemen je mee achter de schermen en delen wat én wie er achter dit printje zit.

  Newsletter

  Mis nooit meer een exclusieve actie of trend. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.